Haartransplantatie bij vrouwen

Is haartransplantatie mogelijk voor vrouwen?

Doordat haartransplantatie wordt gedaan bij steeds meer prominente mensen, vooral mannen, is bekend dat het een goed ontwikkelde methode is dat tot mooie natuurlijk ogende resultaten leidt. Door het juist uitvoeren van de geschikte technieken, gebruik makende van de modernste medische technologie, en uitgevoerd door begaafde handen, kan dit gerealiseerd worden! Hoewel het niet zoveel wordt gedaan bij vrouwen als bij mannen, is wel bekend dat een haartransplantatie bij vrouwen even succesvol en effectief is.

Zowel mannen als vrouwen kunnen lijden aan genetisch, hormonaal of stress gerelateerd haarverlies. Echter, met name vrouwen lijden er mentaal erg onder. Sterk, gezond en vol haar is een belangrijk onderdeel van het algemene schoonheidsideaal van mooie, aantrekkelijke vrouwen.

Steeds meer vrouwen lijden onder hun haaruitval of kaalheid en zij zijn hiervoor natuurlijk erg gevoelig. De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen hier last van krijgen ligt rond de 40, maar natuurlijk zijn er uitzonderingen. Zoals eerder aangegeven, haartransplantatie is ook een zeer geschikte oplossing voor vrouwen met haaruitval! Hair Med heeft al veel vrouwen geholpen om van dit vervelende probleem af te komen. Kom daarom nu in actie en maak een einde aan uw zorgen omtrent uw haar.

ONZE AANBEVELING: Haar Transplantatie voor vrouwen in Antalya

Het is niet nodig om uw haarverlies of kaalheid te aanvaarden. Maak gebruik van de technische ontwikkelingen en gegarandeerde methoden om uw probleem op te lossen. Dit kunt u op zeer veilige wijze doen met grote voordelen, in combinatie met een plezierige vakantie in Turkije. Hair Med staat voor u klaar.

Wilt u weer van uw eigen haar kunnen genieten?

Vervangers als pruiken en toupets behoren tot het verleden. Sta niet toe dat uw leven nog langer zo moeilijk blijft. Het hangt volledig af van uw besluit of u zich erbij neerlegt, of vecht voor een oplossing.

Waarom haartransplantatie in Turkije?

De toonaangevende evaluatiepunten voor een transplantatiepatiënt zijn primair de kwaliteit van de kliniek en de transplantatieresultaten, en secundair maar desalniettemin zeer belangrijk, de interventiekosten. De kosten verschillen van de meeste Europese landen, Amerika en de VK in vergelijking tot de kosten in Turkije.

Wat leidt tot deze grote verschillen in kosten? Dit is alleen mogelijk door de lage personeelskosten, operatiekosten en andere benodigde uitgaven. Met name onze klanten proeven de voordelen hiervan! Desondanks rijst dan de vraag of de lage prijs tevens samengaat met een lage kwaliteit. Maar dat is allerminst het geval!

Vooral over dit punt hoeft u niet te struikelen! Alle klinieken die samenwerken met Hair Med zijn erkend door de independent international comittees, die verantwoordelijk zijn voor de verificatie en evaluatie van de kwaliteit van gezondheidszorg, gastvrijheid en de veiligheid van patiënten over de hele wereld. Bovendien is er een officiële accreditatieprocedure alleen voor succesvolle gezondheidsfaciliteiten. In vergelijking tot het totaal aantal bestaande ziekenhuizen, wordt slechts een klein aantal erkend; desalniettemin is dit aantal in Turkije hoger dan in de meeste Europese landen!

Hair Med zorgt voor al uw behoeften, alle pendeldiensten, het organiseren van hotel en kliniekverblijf, ondersteuning van een tolk en non-stop supervisie op de plek van bestemming. U kunt op ons vertrouwen en genieten van de rustgevende omgeving, de professionele behandeling, de prettige gastvrijheid van de Turkse cultuur en natuurlijk, wanneer gewenst, van uw perfecte vakantie in combinatie met uw haartransplantatie. Mis deze kans niet!