Haartransplantatie

De eigen-haartransplantatie biedt iedereen de mogelijkheid tot dik en gezond haar. Het is de enige methode voor een permanente en effectieve oplossing tegen haaruitval en kaalheid. De haarwortel wordt uit het achterhoofd (of van een ander lichaamsdeel) verwijdert en getransplanteerd op kalende gebieden op het hoofd.

Wat voor soort haartransplantatiemethoden bestaan er?

Momenteel kan haartransplantatie op twee manieren worden uitgevoerd. Eén van de twee is de FUT techniek, dat is de folliculaire eenheid transplantatie. Verschillende haarwortels worden verwijderd door een chirurgische scalpel interventie en de haarwortels worden onmiddellijk getransplanteerd. Hoewel deze methode veel tijd bespaart is het niet de aanbevolen methode.

Met de FUE techniek wordt elke haarwortel individueel verwijdert. Deze methode is veel tijdrovender, maar leidt tot betere resultaten. Het is dan ook de methode waarmee Hair Med werkt. De FUE methode maakt het mogelijk om een natuurlijk resultaat te verkrijgen.

Maak een einde aan uw haarproblemen door te kiezen voor een haartransplantatie via Hair Med. Onderzoek vooral zelf de methoden die wij hanteren en ontdek dat het werkelijk de enige effectieve methode is.

U kunt volledig vertrouwen op het speciale en gekwalificeerde team van Hair Med en kiezen voor een Haartransplantatie in Antalya. De vele haartransplantaties die wij elke dag uitvoeren kunnen aantonen hoe ervaren ons team is.

De technische en medische ontwikkelingen zijn goed bekend bij ons en worden door ons toegepast. Ons goedgetrainde personeel, het uitstekende ziekenhuis, een perfecte organisatie van de gehele reis en natuurlijk de steun via onze site in uw eigen taal, staan allemaal al voor u klaar. Dit alles staat slechts één stap van u verwijdert. Zelf zult u de stap moeten ondernemen om de transplantatie bij ons te ondergaan, en daar zult u allerminst spijt van krijgen. Twijfel niet langer, u zult verstelt staan van de resultaten en uw zelfbeeld en gemoedstoestand zullen herstellen wanneer u weer een volle bos haar hebt.