Over Ons

Het huidige type haartransplantatie en de ontwikkelingen daaromtrent, begonnen met onderzoeken van de Japanse specialist Dr. Okuta in 1939. Dr. Okuta paste vergelijkbare vormen van haartransplantatie toe zoals wij ze heden kennen. Toen al gebruikte hij individuele transplantaten. Deze ontwikkeling werd over de hele wereld gepubliceerd in Japanse medische tijdschriften. Zo begon de professionele haartransplantatie zoals wij die nu kennen. De parallel lopende ontwikkelingen op zowel medisch als technisch gebied, resulteerden in vrijwel vlekkeloze haartransplantaties. Het heeft een hoog slagingspercentage en mensen zijn erg tevreden met de resultaten. Al deze ontwikkelingen zijn niet alleen een groot succes op medisch en wetenschappelijk gebied, maar zijn bovendien voor de mens kaalheid nu kan worden bestreden.

Als Haar Transplantaties Antalya bieden wij niet slechts behandeling op één locatie; wij hebben meerdere ziekenhuizen en speciale teams tot onze beschikking. Het team in Antalya wordt geleid door Assoc. Haarexpert Teoman Serkan Ünlüer, die trots kan zijn op zijn successen en ervaring. De successen en professionaliteit van hem en zijn team zijn wereldwijd bekend. Zoals Hair Med heel bewust heeft gekozen voor haar huidige vorm van behandelen, zo selecteert zij ook heel bekwaam de medische teams en ziekenhuizen.

Hair Meds dynamic group – een team van jonge specialisten – heeft altijd het welzijn van haar patiënten in gedachten. Dit streven naar een gemoedelijke gastvrijheid is niet oppervlakkig, maar natuurlijk in onze cultuur. Al onze patiënten zijn tevens onze gasten en kunnen daarom met een gerust hart op ons vertrouwen.

Al uw vragen zullen geduldig worden beantwoord door ons team. Als u hulp nodig heeft bij het plannen van uw reis, tijd en activiteiten, dan kunt u onze hulp inschakelen en zullen wij u zo goed mogelijk bijstaan.

Haartransplantatie en esthetisch- en gezondheidstourisme groeit enorm en daarom ook ons professionele team, de structuur van onze organisatie en natuurlijk de kwaliteit van onze behandelingen. U kunt al onze ontwikkelingen volgen op deze website. Wij werken voortdurend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!